Mikropluošto šluostė Defender CLN 30607

3,99 €
SKU
De306072
Prekė yra parduotuvėje.
Pristatymas 1-2 d.d.

Atsiimk nemokamai

mūsų parduotuvėje Kaune

Atsiimk per 2 val.

mūsų parduotuvėje Kaune

Greitas pristatymas

visoje Lietuvoje

Technikos taisykla

servisas Kaune

Mikropluošto šluostės matmenys 25 x 25 cm.

Šluostė skirta surinkti dulkes nuo bet kokio paviršiaus, pašalinti riebalų dėmes ir dėmes nuo plokščių, jautrių paviršių (LCD ekranai, fotoaparatų objektyvai, akiniai), nenaudojant papildomų chemikalų.
Universalus sausas audinys pagamintas iš išpjaustyto Mikropluošto pluošto (plonas siūlas išilgai visos konstrukcijos nukerpamas į kelias lygias dalis). Mikro pjūviai audinyje sukuria galingą kapiliarinį efektą, kuris leidžia servetėlei pritraukti nešvarumus, dulkes, mikroorganizmus ir bakterijas.

Naudojimo būdas

Mikropluošto šluostė leidžia valyti naudojant tik vandenį. Norėdami pašalinti dulkes, servetėlę reikia naudoti sausą, dėmėms ir dryželiams pašalinti – drėgną, atsargiai išgręžti. Nenaudokite cheminių medžiagų su mikropluošto šluoste. Jis gali dirbti ant bet kokio paviršiaus, išskyrus tuos, kuriuose yra aštrių kraštų.

Papildomai
Gamintojas Defender
Write Your Own Review
Jūsų atsiliepimas apie:Mikropluošto šluostė Defender CLN 30607
Jūsų vertinimas
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai, skirti svetainės funkcionalumui gerinti. Plačiau apie tai galite rasti mūsų privatumo politikoje. Kainos nurodytos su PVM. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės.